Nola hasi jaten brokolia modu erraz batean: Krema erara - Tolosako Azoka

Nola hasi jaten brokolia modu erraz batean: Krema erara

#Errezetak
Aldaketen hilabetea da iraila, hasieren sasoia, eta giro aldaketarekin bat egingo duen errezeta dakargu gaurkoan. Sasoiko produktuarekin prestatu dezakezu modu errazean, eta errutinara modu goxoagoan moldatzen lagunduko dizu.

Brokoli krema parmesano gaztarekin nola prestatu jakin nahi badezu, irakurri behean zerrendatutako osaien zerrenda, bildu beharrekoak eta has gaitezen lanean:

Errezeta: Brokoli krema parmesano gaztarekin

Osagaiak

2 brokoli-buru
Gazta parmesano zati bat
Soja saltsa koilarakada 1
Limoi baten zukuaren koilarakada 1
Gatza 
Piperbeltza

Urratsak

  1. Brokoli-buruak ondo garbitu eta zatitxotan ebaki.
  2. Eltze batean litro erdi ur berotzen jarri.
  3. Ura bor-borka hasitakoan, brokolia, parmesano gaztaren azal zati bat eta soja-saltsaren koilarakada gehitu. Estali eta su motelean egosten utzi 8-10 minutuz.
  4. Brokolia bigun dagoenean, sua itzali.
  5. Gatza, piperbeltza eta limoi-zuku koilarakada bat gehitu sortu berri dugun kremari.
  6. Azkenik, parmesano pixka bat gehitu gainetik, xafla finetan moztuta. Gustuko duzun beste gaztaren bat ere erabil zenezake. Eta gozatu!