toggle navigation
Azoka
Postuak
Historia
Gure plazak
Lagunak
Bloga
Nola iritsi?
Esp
Esp
2025 Martxoak 13 |
#Azoka lagunak
Baserritik mahaira: Eneko Imaz Amianok azokagileen egunerokoak eta sekretuak kontatu dizkigu
Irakurtzen jarraitu
2025 Otsailak 25 |
#Azoka lagunak
Azokako zein produktu sar daitezke izozgailura?
Irakurtzen jarraitu
2025 Otsailak 18 |
#Azoka lagunak
Azokako produktuak etxean landatzeko jarraibideak
Irakurtzen jarraitu
Bloga
Errezetak
Baratza
Ikastaroak
Bloga
Errezetak
Baratza
Ikastaroak
2024 Maiatzak 9 |
#Azoka lagunak
Oparitu azoka otarra
2024 Apirilak 16 |
#Errezetak
Espinakez gozatzeko, tradizio handiko errezeta
2024 Martxoak 26 |
#Errezetak
Patata erreak erromeroarekin, zure errezeten hornigai perfektua
2024 Martxoak 14 |
#Azoka lagunak
#Ikastaroak
Nola egin sagar zukua etxean
2024 Martxoak 7 |
#Baratza
#Baserria
Plaza ezagutu eta erantzuna eman, hori da gakoa
2024 Otsailak 29 |
#Baratza
#Ikastaroak
Nola aukeratu zein landaretik atera haziak?
2024 Otsailak 7 |
#Errezetak
Azenario krema, errezeta sinple bezain zaporetsua
2024 Otsailak 1 |
#Azoka lagunak
#Errezetak
#Ikastaroak
Azoka Lagunak, Peruko sukaldaritza ikasten
2024 Urtarrilak 10 |
#Errezetak
Zerbari probetxua ateratzeko, gazta eta urdaiazpikoz betetako penkak
2024 Urtarrilak 4 |
#Produktuak
Eztiaren inguruan ez zenekizkien lau datu
2023 Abenduak 1 |
#Errezetak
Azalorea eta emmental gazta, bikote zaporetsua
2023 Azaroak 28 |
#Azoka lagunak
Zuk ere ikusi duzu fruitu ezezagun hau azokan?
« Aurrekoa
1
2
3
4
5
…
15
Hurrengoa »